Detaljer du bør være klar over

- Før du sender din telefon inn til service hos oss, bør du huske å ta backup av din iPhone i iTunes. Dette kan gjøres ved å høyreklikke på din iPhone i iTunes og deretter velge "Sikkerhetskopi".

 

- Når telefonen er mottatt hos oss, vil vi teste telefonens funksjoner før vi foretar oss noe arbeid. Dette er for å sikre at den er som du beskrev, og for å undersøke skadeomfanget. Husk derfor å skru av tastelåskode. Det bør også være oppladet batteri.

 

- Enhver åpning av din iPhone, som ikke er foretatt hos en sertifisert Apple reparatør, gjør at din garanti bortfaller. Det anbefales derfor å først kontakte Apple for å høre om de kan hjelpe deg med din henvendelse.

 

- Din iPhone vil i de fleste tilfeller være sendt i retur pr. post samme dag eller dagen etter den er ankommet hos oss. Det må påberegnes noe lengre tid ved vannskader eller evt. komplikasjoner (kraftige støt som har bøyd din ramme vil for eksempel gjøre det mer tidkrevende å bytte knust skjerm).

 

- Klarer vi ikke å ordne din iPhone, koster reparasjonen deg ingenting. Merk at returfrakt ikke er inkludert i våre priser. Ved levering til våre lokaler er det selvfølgelig kostnadsfritt å hente din iPhone selv.

 

- Dersom du føler deg trygg på å gjøre en reparasjon selv, så kan du sende oss en henvendelse om hva du trenger slik at vi kan sende dette til deg.

 

- Vi opererer med 12 mnds garanti på reparasjoner utført hos oss. Denne garantien bortfaller hvis skaden kan relateres til uforsvarlig bruk eller uhell som har forbindelse med skaden.

Ingen fiks - ingen kost!

 

Klarer vi ikke å ordne din iPhone koster det deg heller ingenting! Et typisk scenario er vannskadet iPhone, her kan du ha vært uheldig og skadet hovedkortet i telefonen. Et bytte av denne komponenten er kun mulig å gjøre hos Apple. Likevel kan vi gjøre en gratis sjekk for deg, der vi bytter ut de delene som er mest følsomme for en vannskade. Dockingen (der du setter inn ladekabelen) er ofte grunnen til at en vannskadet telefon ikke fungerer. Denne inkludert flere andre smådeler kan byttes av oss.

 

Vanlige skader

 

En av de vanligste skadene på generelt alle iPhone-telefoner er knust skjerm foran eller bak. Derfor har vi fokusert på å tilby denne reparasjonen så billig som mulig til deg som kunde. Reparasjonen avhenger litt av hvilken generasjon du har.

 

Hvorfor velge iPhoneFiksern?

Kontaktinfo

For bestilling eller spørsmål

Epost: mail@iphonefiksern.no

Telefon: 957 52 914

Bergen

Orgnr: 912 188 302 MVA

Rask service - 9/10 reparert på timen

Gratis statussjekk

En av de billigste på markedet

Fleksibel - send i post, eller levere i Bergen

Bytting av alle komponenter inkl. ramme

12 mnd garanti